Windows 7

Indien je een nieuwe laptop gekocht hebt en je wilt graag Windows 7 installeren, dan zul je een geldige Windows 7 key nodig hebben om Windows te installeren. Wachten op een dure dvd thuis is bezorgt duurt natuurlijk veel te lang en is ook nog eens zeer omslachtig.

Je kunt namelijk zeer eenvoudig op de website van Microsoft Windows 7 downloaden en met een licentiecode dan weer activeren. Het enige wat je dus nodig hebt is een Windows 7 licentie, maar waar kun je die het beste kopen?

Koop vandaag nog online jouw Windows 7 licentie

De webwinkel Softwarelicense4u verkoopt zeer goedkope Windows 7 licenties. Het enige wat je hoeft te doen is Windows 7 bestellen en je ontvangt een Windows 7 licentie in de mail.

Met deze Windows 7 licentie kun je dan eenvoudig de Windows 7 versie downloaden en activeren. Binnen een paar minuten heb je dus zo Windows 7 op je laptop geïnstalleerd. Wil je hier meer over weten? Bezoek dan deze website eens; https://softwarelicense4u.com/nl/windows-7-professional-32-64bit-licentie-nederlands