Vandaag een iphone verzekeren

Een iphone verzekeren kan nu eenvoudig online. Ik zou je het je van harte aanraden, want een smartphone is nu eenmaal erg duur en schade aan je toestel zou erg vervelend zijn. Ik heb helaas mijn iPhone laten vallen en nu moet ik op de blaren zitten.

En dat is ontzettend zonde want een nieuwe kost mij zo 700 euro. Ik had beter mijn iphone moeten beschermen, maar voor jou is het nog niet te laat. Je kunt namelijk voorzichtig met je iphone omgaan door een goede verzekering af te sluiten.

Verzeker je iPhone goed

Een smartphone is een dure investering en dit heeft natuurlijk te maken met de populariteit van het toestel. Het is dan natuurlijk erg zonde wanneer je schade aan je smartphone krijgt of nog erger gestolen wordt.

Een iPhone overleeft ten minste 3 jaar en je wilt er natuurlijk voor zorgen dat je iPhone zo lang mogelijk meegaat. Daarbij is het verstandig om rekening te houden met de volgende factoren:

Wat is precies gedekt door de verzekering?

Kan ik hem gemakkelijk opzeggen of is er erg lange opzegtermijn?
Hoelang duurt het voor je toestel gerepareerd wordt als hij eenmaal kapot is?
Zijn er bijkomende kosten voor specifieke ongevallen met je iPhone?
Krijg je een vervangtoestel als je iPhone gerepareerd wordt. Zo ja, welke?

Smartphonepolis.nl is een betrouwbare aanbieder van smartphoneverzekeringen. Binnen 3 simpele stappen sluit je online een verzekering af voor je gloednieuwe iPhone. Het is echt de moeite waard!