Rolgordijn

Er bestaan eindeloos veel mogelijkheden aan raamdecoratie, denk bijvoorbeeld aan houten jaloezieën of rolgordijnen. En er is altijd wel een passende oplossing te vinden voor elk raam, in iedere afmeting. Maar behalve een passende optie voor jouw ramen, wil je natuurlijk tevens een mooie raamdecoratie. Het oog wil immers ook wat. Tegenwoordig zijn er voor iedere huisstijl bijpassende rolgordijnen. Er is een ruim assortiment aan rolgordijn materialen en kleuren beschikbaar, kortom voor elk wat wils.

Op maat gemaakt en de montage

Onthoud deze tip: ‘Vraag een schoonmaakadvies bij de aanschaf van jouw rolgordijnen.’ Zeker indien jij kiest voor een speciale stof, en misschien zijn ze wel op maat voor jou gemaakt of wordt de montage door het bedrijf uitgevoerd. Vraag dan ook gelijk na hoe deze montage in zijn werk gaat, mocht het ooit nodig zijn om de rolgordijnen weer te demonteren, bijvoorbeeld voor een schoonmaak of onderhoud aan het raam, dan is deze informatie beschikbaar. Maak notities van het gegeven advies en bewaar deze op een handige plek.

Gemakkelijk privacy regelen

Betaalbare raamdecoratie, die perfect past voor jouw ramen of deuren, in welke afmetingen dan ook. Het kan online geregeld worden. Let wel goed op met het opmeten, voor de juiste maten voor jouw houten jaloezieën of rolgordijn. Indien je meerdere jaloezieën naast elkaar plaatst, dan creëer je automatisch een gevoel van eenheid.

Je kan met (houten) jaloezieën, op iedere moment van de dag, gemakkelijk je lichtinval of privacy bepalen. Hierdoor is deze vorm van raambekleding erg prettig voor een kantoor of werkruimte. Maar ook voor een woonkamer kan, zeker een houten jaloezie, prachtig en handig zijn.